Radio Liberty » Videoclipuri » Alb Negru feat Ralflo, Rares - Zile (single nou)
Alb Negru feat Ralflo, Rares - Zile (single nou)

Ce notă îi dai videoclipului?
Alb Negru feat Ralflo, Rares - Zile (single nou)

  • Ascultat de : 2 298
  • Voteaza Piesa : 0
0
0
Descriere:
Dupa ce au lansat una dintre cele mai ascultate piese ale anului 2012, Alb Negru se intorc cu un nou single. Zile este tot o colaborare cu Ralflo si Rares, cei alaturi de care au avut un super succes cu melodia Mi-e sete de tine.Cei patru baieti continua astfel povestea pe care au inceput-o cand jumatatea Alb Negru, Kamara, incerca sa isi cucereasca actuala sotie. Piesa Zile a aparut in timpul unei calatorii cu avionul, dupa cum spune chiar Kamara:
Ma intorceam de la Oana, din Paris si eram foarte plictisit in avion. M-au lovit brusc versurile de la refren si nu mai imi ieseau din cap.
Ralflo a fost responsabil de muzica, Andrei si Rares (Free Deejays) au tras vocile si a iesit piesa Zile pe care o ascultam mai jos!
Kamara a mai spus despre noul lor single:
Odata ce pui mult suflet intr-o piesa, nu are cum sa nu iasa asa cum iti doresti! Sincer, aceasta piesa a iesit chiar mai bine decat ne asteptam! Speram sa placa publicului, poate chiar mai mult decat “Mi-e sete de tine”. Eu m-am simtit foarte inspirat! Mi-e sete de tine s-a bucurat de un super succes anul trecut, fiind foarte difuzata la radio si la televiziunile muzicale. A ajuns in topul celor mai difuzate piese din 2012, iar la inceput de 2013 chiar a reusit sa se mentina in top 10.
Ce ziceti de Zile? Va avea acelasi succes ca Mi-e sete de tine?
Radio Liberty Romania !
Cel mai ascultat post de radio online!