Muzica Noua

Suntem înaintea tuturor
Sore + Smiley - Jumatate (Videoclip)
Sore + Smiley - Jumatate...
0
„Jumătate”, piesa nouă semnată Smiley și Sore, vine deja cu un...
Sore + Smiley - Jumatate (Videoclip)

Sore + Smiley - Jumatate (Videoclip)

„Jumătate”, piesa nouă semnată Smiley și Sore, vine deja cu un „bagaj” de 1,6 milioane de vizualizări pe Youtube în doar 6 zile de la lansare. “Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar „Jumătate” este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, povestește Sore.
Citeste...
Pepe - Îmi pasă (Videoclip Oficial)
Pepe - Îmi pasă (Videoclip...
0
Noul videoclip Pepe – “Îmi pasă” a intrat în topul Trending YouTube –...
Pepe - Îmi pasă (Videoclip Oficial)

Pepe - Îmi pasă (Videoclip Oficial)

Noul videoclip Pepe – “Îmi pasă” a intrat în topul Trending YouTube – VIDEO. Videoclipul piesei Pepe – ”Îmi pasă” este construit ca un scurt-metraj de regizorul Dan Petcan. Piesa a ajuns la scurt timp după lansare în topul Trending YouTube, în acest weekend fiind pe locul 8. Cu versuri și o linie melodică atipice pentru Pepe, piesa este una slow, plină de sensibilitate. “Îmi pasă este o piesă ce vorbește despre curajul de a fi vulnerabil uneori. Sunt convinsă că toți cei care au fost curajoși vor retrăi emoții la ascultarea acestei piesei şi ma bucur teribil că versurile mele au avut parte de o interpretare atât de sensibilă precum cea a lui Pepe”, explică Costache Doinița Ștefania, care a scris versurile alături de Connect-R.
Citeste...
Irina Rimes - Dans | piesă nouă
Irina Rimes - Dans | piesă...
0
Irina Rimes a lansat "Dans". Irina Rimes, una dintre cele mai talente...
Irina Rimes - Dans | piesă nouă

Irina Rimes - Dans | piesă nouă

Irina Rimes a lansat "Dans". Irina Rimes, una dintre cele mai talente artisti din Romania, a lansat cea de-a doua piesa a noului album, "Cosmos".
"Dans" este o coproducție de Muzică Quantum și Global Records. Piesa urmărea stilul inconfundabil al artistei. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina Rimes isi pune sufletul pe hartie si transmite mesaje puternice prin intemediul vanzarii muzicii, ceea ce il regasim si in "Dans".
„Dans "a fost piesa mea preferata de cand a aparut si pana acum. Am facut-o intr-o joaca impreuna cu Alex Cotoi. Videoclipul piesei "Dans" a fost realizat de MOPI Studio și NGM Creative. Clipul este o animație care subliniază starea personală în care te retragi în propria minte și îți construiesti lumea ta. În acest videoclip este prezentat un personaj fără identitate care se află singur într-un imaginar lume, în care se regăsește. Desi piesa se refera la un dans in doi, in videoclipul este un singur personaj care se lasa dus de val si se exprima exact cum este el, stie ca nimeni nu se vede pentru ca este singur in lumea lui si danseaza cu elinsusi in reflexiile oglinzilor din oraș.
Citeste...
Ruby - Toarnă | videoclip
Ruby - Toarnă | videoclip...
2
Ruby lansează piesă nouă. Ruby toarna miere si venin in cel mai nou...
Ruby - Toarnă | videoclip

Ruby - Toarnă | videoclip

Ruby lansează piesă nouă. Ruby toarna miere si venin in cel mai nou clip! Compusa de Shift, Liviu Teodorescu, Enri Demi & Iraida in studiourile Midiots si lansata alaturi de Cat Music, #Toarna este o piesa cu beat-uri tribale, elemente orientale si versuri incitante. Decoruri special construite pentru acest concept, peste 24 de ore de filmare si o cantitate impresionanta de apa – toate acestea s-au intamplat in regia lui Kobzzon.
Citeste...

Asculta Live Radio Liberty

Close