» » Xonia feat F.Charm - Hey Woman (piesa noua)
Xonia feat F.Charm - Hey Woman (piesa noua)

Ce notă îi dai videoclipului?
Xonia feat F.Charm - Hey Woman (piesa noua)

  • Ascultat de : 2 519
  • Voteaza Piesa : 0
0
0
Descriere:
[media=http://www.youtube.com/watch?v=BvXEm26CaiM]
Xonia si F. Charm lanseaza impreuna o noua piesa. Hey Woman e un track prin care cuplul vrea sa isi arate iubirea, exprimandu-si sentimentele cu ajutorul muzicii. Cei doi dedica Hey Woman tuturor indragostitilor si spera sa isi surprinda fanii intr-un mod placut.Xonia si F. Charm au produs trackul la HypeOn Production, studioul pe care cei doi il detin impreuna. F. Charm s-a ocupat de partea de productie, in timp ce amandoi au scris versurile si liniile melodice.
Despre Hey Woman, Xonia spune:
Am vrut de mult sa facem o piesa care ne reprezinta,care este aproape de sufletul nostru si care descrie povestea nostra, in care se pot regasi multi indragostiti. F. Charm a adaugat:
Am ales sa lansez piesa Hey Woman pe 1 Martie din cauza faptului ca este o piesa cu un mesaj calduros,o declaratie de dragoste pe care si-o pot insusi foarte multi si in care se pot regasi cu usurinta,iar Martie fiind luna dragostei cred ca se preteaza cum nu se poate mai bine.F. Charm a fost in topurile muzicale cu un single alaturi de Delia care ne-a placut foarte mult. Aproape de tine a fost lansat in luna octombrie, a avut un videoclip fain, iar poze de la filmarile de acolo puteti vedea aici . Xonia si F. Charm nu se afla la prima colaborare, lansand impreuna trackuri ca Take My Breath Away sau Alma del Alma. Xonia s-a bucurat de succes cu o productie DeepCentral si un videoclip cu cadre hot - Remember.
Va place noul lor single? Credeti ca va avea succes?
Radio Liberty Romania !
Cel mai ascultat post de radio online!