» » Akcent – Nu ma tem de ea (single nou)
Akcent – Nu ma tem de ea (single nou)

Ce notă îi dai videoclipului?
Akcent – Nu ma tem de ea (single nou)

  • Ascultat de : 2 090
  • Voteaza Piesa : 0
0
0
Descriere:
Akcent – Nu ma tem de ea (single nou). Akcent a lansat primul single in formula noua, dupa cum stiti acum Akcent inseamna o singura persoana, doar Adrian Sina, care vine si cu o schimbare de sound. După o întreagă telenovelă dezbătută prin presa muzicală românească, iată că în cele din urmă s-a ajuns la un rezultat. Trupa Akcent s-a destrămat. Mihai şi Sorin au plecat, iar Adrian Sînă a rămas cu numele trupei şi a lansat deja un single alături de o trupă live.
Adrian Sînă nu se uită înapoi, ci merge mai departe cu acelaşi proiect, dar sub o altă formulă. Artistul a lansat deja cea mai nouă piesă Akcent, intitulată “Nu mă tem de ea”, single realizat de Adrian în colaborare cu o trupă live.
“Am simtit ca e momentul sa cant si despre momente grele, despre cum inveti sa fii un luptator si sa te ridici din ele. Prietenii te tradeaza, iubirile se termina, ramai fara bani sau fara job, sunt multe urcusuri si coborasuri in viata si simt ca trebuie sa raspandesc mesajul asta: “Nu ma tem de ea” a declarat Adrian Sînă despre noua sa piesă.
Radio Liberty Romania !
Cel mai ascultat post de radio online!